miercuri, ianuarie 22, 2020
Acasă > Social > Totul pentru copii

Totul pentru copii

În pragul sărbătorilor Pascale, mai există și oameni cu suflet care se gândesc la cei mai puțin favorizați de soartă. Un gest simplu a dat naștere unei campanii umanitare ample, concretizată într-un spectacol de zile mari, pe scena unui mall constănțean.  Totul pentru a aduce zâmbetul pe buze copiilor din centrele de plasament și pentru a le lumina sărbătorile de Paști. „Kids for kids” a dorit să readucă speranța în privirile copilașilor abandonați de părinți.

“Am zis să facem ceva pentru copiii din centrele de plasament, și să nu facem de Crăciun ca toată lumea, ci să facem de Paște”, a declarat Alex Șerban,  organizator.

În program au fost incluse dansuri, scenete amuzante, demonstrații de arte marțiale. Copilașii s-au amuzat copios și au fost extrem de atenți la ce s-a întâmplat pe scenă. Și pentru că au fost cuminți, Iepurașul a venit, pe lângă multe daruri și cu un cadou muzical, oferit, de Mihai Trăistariu

“Am ajutat întotdeauna. Când sunt cazuri sociale eu sunt primul care mă înghesui, pentru că îmi place să dau de la mine, iar pentru ca oamenii să afle de astfel de cazuri, este nevoie de asemenea evenimente”, a declarat Mihai Trăistariu.

Surprizele nu se opresc aici pentru acești copilași. Organizatorii urmează să le facă, înainte de Paști, o vizită surpriză, în care vor primi cadouri de la Iepuraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *