Trafic de droguri de mare risc. Suspect reținut de DIICOT

  •  
  •  
  •  
  •  

La data de 21.04.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului K.K.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

În cauză s-a stabilit că, inculpatul K.K.Ș. are preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc, respectiv cumpără de la persoane necunoscute amfetamină, pe care mai apoi o comercializează către diverși consumatori de pe raza județului Bihor.
La data de 21.04.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului K.K.Ș., imediat după ce acesta a comercializat cantitatea de 42,2 grame de amfetamină.
La aceeași dată, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate alte 10 grame de amfetamină şi 2,5 grame de cannabis.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: DIICOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *