Trafic de droguri în județul Constanța. Polițiștii au efectuat percheziții la Agigea și Mangalia

  •  
  •  
  •  
  •  

Un bărbat și o femeie, bănuiți de trafic de droguri, au fost retinuți de polițiștii constănțeni.

Alți patru suspecți au fost puși sub control judiciar, pentru 60 de zile.

În urma cercetărilor desfășurate într-un dosar penal, care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat, în cursul zilei de joi, 3 iunie, șase percheziții domiciliare, în comuna Agigea și municipiul Mangalia.

Au fost vizate persoane bănuite că ar fi constituit un grup infracțional organizat, în luna ianuarie 2021, în scopul comercializării de cannabis, ecstasy și amfetamină, în județul Constanța.

În urma acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, cannabis, semințe cu THC, tulpini mărunțite de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 6 telefoane mobile, 320 de lei, un pistol cu gaze supus autorizării și 2 cartușe.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat și o femeie, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc, urmând ca, în cursul zilei de 4 iunie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de patru persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat, una dintre acestea fiind cercetată și pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sursa: Politia Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *