Monday, 24 September 2018
Acasă > Social > Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, între Drajna și Lehliu

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, între Drajna și Lehliu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că traficul rutier pe Autostrada Soarelui (A2) este închis, astăzi, 12 iulie 2018, pe ambele sensuri, între Drajna şi Lehliu, din cauza operaţiunii de transfer a cherosenului din cisterna răsturnată miercuri, la km 79.

Circulația autovehiculelor între Drajna și Lehliu se desfășoară deviat pe DN 3A.

”Măsura de închidere a circulației rutiere pe autostrada A2, între Drajna – Lehliu, pentru toate categoriile de vehicule, a fost decisă de către ISU Călărași, în vederea desfășurării manevrelor de transfer a combustibilului în condiții de siguranță.

Subliniem faptul că, începând cu ora 1:30, 12.07.2018, circulația rutieră s-a desfășurat pe Calea I, București –Constanța. Începând cu ora 05:30, ISU Călărași a solicitat din nou închiderea circulației pe ambele căi de rulare, pentru desfășurarea operaținunilor repunere pe roți a cisternei răsturnate și de transfer a cherosenului”, transmite CNAIR.

Potrivit companiei, o macara pusă la dispoziţie de către CNAIR a repus pe roţi cisterna răsturnată, iar la această oră se desfăşoară operaţiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne.

La finalul acestei operaţiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăţa carosabilul şi a redeschide circulaţia pe sectorul închis în condiţii de siguranţă.

CNAIR SA va anunța când se va redeschide circulația rutieră pe A2, București – Constanța, pe ambele sensuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.