Trafic restricționat în stațiunea Mamaia, pe sensul Năvodari-Constanța

Traficul în stațiunea Mamaia se va desfășura de astăzi cu restricții, pentru buna desfasurare a competitiei sportive H3RO by Trichallenge.

Astfel, începând cu data de 19 septembrie, ora 21:00, până în data de 22 septembrie, ora 08:00, se vor bloca 2 benzi de circulație pe bulevardul Mamaia, respectiv banda 1 și 2 pe sensul de mers dinspre Năvodari spre Constanța, pe o distanță de aproximativ 300 de metri, înainte de sensul giratoriu de la hotel Rex – rond Mesogios până la intrarea la restaurant Pinguin.

Se va lăsa liberă pentru circulație banda 3 sensul de mers spre Constanța.

În data de 21 septembrie se va restricționa complet traficul pe bulevardul Mamaia pe cele 3 benzi de circulație pe sensul de mers dinspre Năvodari spre Constanța, între orele 08:00 – 17:00, între hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior, la 250 de metri după sensul giratoriu de la hotel Meridian.

Traficul înspre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus, departajat cu garduri/balize temporare între sensuri.

În data de 22 septembrie, între orele 08:00 – 14:00, se va bloca total bulevardul Mamaia pe cele 3 benzi de circulație dinspre lacul Siutghiol, între hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior. Traficul înspre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus, departajat cu garduri/balize temporare între sensuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *