Acasă > Eveniment > Traficanți de droguri, arestați de DIICOT Constanța

Traficanți de droguri, arestați de DIICOT Constanța

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanţa au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc şi mare risc.

La data de 22 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa au destructurat o grupare infracţională formată din 4 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, din municipiul Constanţa, bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2014, cei patru ar fi vândut cannabis şi ecstasy, în mod repetat, iar doi dintre aceştia şi-ar fi pus locuinţele la dispoziţie pentru consum de droguri.

Cei în cauză sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, respectiv trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a locuinţei pentru consum ilicit de droguri.

Membrii grupării au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar la data de 23 decembrie, au fost prezentaţi magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de trei dintre aceştia, iar faţă de al patrulea a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *