Traficanți de droguri, prinși la un festival de muzică din București

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a 2 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, la data de 7 iulie 2024, în timp ce s-ar fi aflat în incinta unui complex, din municipiul București, în care se desfășura un festival de muzică, persoanele cercetate ar fi deținut și vândut mai multe comprimate ecstasy (drog de mare risc).

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea celor 2 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Ieri,  8 iulie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă a persoanelor reținute, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

Sursa: Poliția Română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *