sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Comunicate > Traficul de persoane prevenit la Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanţa

Traficul de persoane prevenit la Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanţa

Luni, 9 decembrie 2013, elevii Liceului Teoretic Lucian Blaga Constanţa, sub îndrumarea prof. psiholog Adriana Ioniţă, au participat la  activitatea  de prevenire şi informare privind traficul de persoane.

Activitatea face parte din campania Traficul de persoane poate fi prevenit, iniţiată de către Centrul Regional Constanţa din cadrul Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.), Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Constanţa, şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, care se va derula în perioada noiembrie 2013 – august 2014, precum şi în cadrul campaniei naţionale de prevenire a traficului de persoane şi a turismului sexual intitulată Nepăsarea ne face complici, ce se va desfăşura în perioada octombrie – decembrie 2013.

Cristina Soceanu, reprezentant al  A.N.I.T.P. şi Vasile Bleau,  agent de poliţie din cadrul Secţiei 5, au informat elevii claselor a X-a C și a X- a D, prin intermediul pliantelor, filmelor şi spoturilor tematice, în vederea conştientizării cu privire la riscurile şi consecinţele pe care le prezintă traficul de persoane, în scopul întăririi factorilor de protecţie şi a reducerii influenţelor factorilor de risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *