miercuri, februarie 19, 2020
Acasă > Eveniment > Traficul din zona Midia Năvodari a fost blocat din cauza unui accident

Traficul din zona Midia Năvodari a fost blocat din cauza unui accident

Traficul din zona Midia Năvodari a fost blocat seara trecută din cauza unui accident urmat de un incendiu. O mașină a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, unul dintre autovehicule a izbucnit în flăcări. Din cauza carosabilului umed, şoferul a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, lovind un alt autoturism. Imediat după impact, maşina a luat foc.

“Veneam dinspre Corbu, el a pierdut controlul, a intrat pe pietriș și a tras stânga […] nu am mai avut ce să fac, nu am putut să-l evit. Mașina mea a luat foc la 10 secunde după impact. Am apucat să cobor și să o iau pe mama din spate. Noi suntem bine, am avut noroc.”, a spus unul dintre șoferii implicați în accident.

„A fost din scurt, nu am apucat să vad nimic, a fost un ponc!”, a spus un alt șofer.

“Un accident rutier produs între două autoturisme, pe sensul de mers dinspre Năvodari spre Corbu […] probabil că a derapat și a intrat pe sensul opus”, a declarat ag. şef Cristian Simion, SPR Constanţa.

În urma impactului, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Am deplasat la fața locului 3 ambulanțe, una cu medic. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Constanța, dar sunt fără leziuni majore.”, a declarat  Ionuț Cealera, medic SAJ Constanţa.

Traficul din zonă s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de o oră.

R Ana-Maria Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *