marți, februarie 18, 2020
Acasă > Social > Tragedie în cartierul constănțean Poarta 6

Tragedie în cartierul constănțean Poarta 6

O clipă de neatenţie a fost de ajuns pentru ca o fetiţă de un an şi şapte luni să-şi piardă viaţa. Micuţa, împreună cu sora ei geamănă şi fratele lor în vârstă de şapte ani, se aflau acasă, în supravegherea bunicii, în vreme ce părinţii erau la serviciu, iar bunicul plecase. În timp ce bunica se afla în altă cameră, copila s-a urcat pe un scaun şi s-a aplecat peste plasa geamului de la bucătărie moment în care a căzut în gol. Ambulanţierii şi poliţiştii au ajuns la faţa locului. Medicii au încercat să o  resusciteze timp de 50 de minute. Degeaba însă…

„Este vorba de o fetiţă de un an şi şapte luni, căzută de la etajul patru al unui bloc. A fost găsită în stop cardio-respirator, a prezentat traumatism cranio-cerebral acut, gradul III. S-au făcut manevrele de resuscitare timp de 50 de minute dar a răspuns nefavorabil, pacienta fiind declarată decedată. Noi am fost la domiciliu, pentru că bunica, între timp, a luat-o în casă. În mod normal pacientul se lasă aşa cum se găseşte, la locul accidentului.” a declarat Rodica Bias, medic Serviciul de Ambulanță.

În scurt timp la fața locului a ajuns și bunicul copilei care era împietrit de durere. Vecinii cred că micuța s-a aplecat să se joace  cu porumbeii. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi dus la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *