UPDATE: Tragic accident la Ovidiu. O persoană a murit carbonizată

  •  
  •  
  •  
  •  

Un tragic accident s-a produs aseară pe raza localității Ovidiu.

Un bărbat a murit carbonizat, iar cinci persoane au fost rănite, pe podul care traversează Canalul Dunăre – Marea Neagră, după ce un autoturism Dacia Logan a intrat pe contrasens, izbindu-se de un microbuz cu călători.

După impact, Loganul a luat foc. Pasagerul din Logan a murit carbonizat, în timp ce oșoferul a fost rănit. Patru oameni din microbuzul de călători au avut şi ele nevoie de îngrijiri medicale. Mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului pentru a transporta răniţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 22,15, pe DN 2A, la ieşirea din localitatea Ovidiu, pe podul care traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră, în momentul în care şoferul Daciei Logan a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, izbind frontal un microbuz.

Sursă foto: captură imagini amator postate pe youtube de Andreea Iliescu

Update

Comunicat Poliția Rutieră:

“În data de 25.07.2014, în jurul orelor 22.00, C. C., de 29 de ani, a condus un autoturism, înmatriculat în Galaţi, pe DN 2 A, dinspre Lumina cătreOvidiu, iar la km 196 + 400 m, din cauza neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un microbuz de transport persoane, condus de N. M., de 36 de ani, pe banda 2, dinspre Ovidiu către Lumina.

În urma impactului, autoturismul condus de C.C. a luat foc şi a fost proiectat în autocarul de transport persoane, cursă specială, care a fost avariat uşor în partea din faţă. Autocarul transporta turişti din Republica Moldova, dinspre Bulgaria către Moldova. Autocarul era condus de A. O., cetăţean Bulgar, pe banda 1, dinspre Ovidiu către Lumina.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a lui N. G., de 28 de ani, carbonizat în interiorul autoturismului condus de C.C., ocupant al locului dreapta faţă, vătămarea corporală gravă a lui C. C. şi vătămarea corporală uşoară a 8 pasageri din microbuzul de transport persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *