Traian Băsescu, la aniversarea a 120 de ani de la înfiinţarea Şantierului Naval Constanţa

  •  
  •  
  •  
  •  

Şantierul Naval Constanţa aniversează, astăzi, 120 de ani de la înfiinţare, iar conducerea a organizat o acţiune, cu fast, pentru acest eveniment. Ceremonia a debutat cu o slujbă religioasă oficiată de Înalt Prea Sfinţutul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care le-a urat celor care lucrează în Şantier multă putere de muncă şi realizări atât profesionale, cât şi personale. Invitatul special al evenimentului a fost preşedintele Traian Băsescu, care a decorat Şantierul Naval Constanţa, prin ordin prezidenţial, în schimb acesta primind o navă în miniatură. Macheta denumită „Dream 50” a fost primită cu zâmbetul caracteristic de preşedinte, care nu a rezistat să facă şi câteva glume marinăreşti. De altfel, şeful statului a povestit şi de această dată activitatea sa de pe nava „Biruinţa” şi le-a transmis tuturor că „această parte a vieţii m-a făcut greu de omorât în politică” referindu-se, desigur la perioada cât a navigat. „Pe mare erau valuri, furtuni, în politică sunt doar vorbe”, a ţinut să explice preşedintele şi a completat prin a spune şi că acelaşi mod de viaţă de pe mare l-a responsabilizat „cum nimeni nu a mai făcut-o”. Cei mai de seamă angajaţi au Şantierului au primit recompense constând în plachete cu mesaje de mulţumire pentru întreaga activitate desfăşurată de-a lungul anilor.

Traian Băsescu a venit cu elicopterul şi a aterizat la reşedinţa de la Neptun, de acolo a fost preluat de maşinile însoţite de SPP-işti şi a venit la SNC.

La aniversarea Şantierului Naval au răspuns invitaţiei foştii directori ai Administraţiei Porturilor Maritime, Mircea Banias şi Laurenţiu Mironescu, dar şi preşedinţii PDL, PNL şi PPDD organizaţii locale constănţene, respectiv Christian Gigi Chiru, Gheorghe Dragomir şi Gheorghe Slabu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *