Acasă > Politica > Traian Băsescu s-a întâlnit cu foştii colegi din facultate la vila de protocol din Neptun

Traian Băsescu s-a întâlnit cu foştii colegi din facultate la vila de protocol din Neptun

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit sâmbătă cu foştii colegi din facultate, la 37 de ani de la absolvire. Întâlnirea a avut loc la vila de protocol din staţiunea Neptun. De când este preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foştii săi colegi de la Academia Navală, la vila de protocol de la Neptun, excepţie făcând anul trecut, când petrecerea a avut loc la restaurantul unui hotel de trei stele de pe bulevardul Mamaia din Constanţa.

În anul 1976,214 studenţi au absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân”. Printre ei şi preşedintele României, care a terminat Facultatea de Navigaţie, Secţia Civilă Transport Maritim.

Unii dintre colegii de Academie ai preşedintelui sunt celebri . Viceamiralul cu trei stele Dorin Dănilă, fost şef al Statului major al Forţelor Navale, este absolventul Facultăţii de Navigaţie, Secţia Militară. Aceeaşi specializare a urmat şi Mircea Rusmănică, fost şef al Comandamentului Flotei Maritime. În martie 2009, însuşi preşedintele României a semnat decretul de înaintare în grad şi trecere în rezervă a mai multor generali şi amirali din Ministerul Apărării Naţionale, printre ei aflându-se şi fostul şef al Flotei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *