Transport ilegal de cereale depistat de Garda de Coastă

  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă un cetăţean român care transporta, cu o ambarcaţiune cu motor, cantitatea de 1.000  kilograme cereale, pe care o achiziţionase de la o navă care naviga pe fluviul Dunarea.

Joi seară, în jurul orei 22.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei (SPF) Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, o ambarcaţiune cu motor condusă de un cetăţean român în vârstă de 17 ani.

În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 1.000 kilograme de cereale (porumb), depozitată în 23 de saci, pentru care tânărul în cauză nu a putut prezenta la control documente justifcative.

Cercetările au stabilit faptul că respectiva cantitate de cereale a fost achiziţionată de bărbatul în cauză de la o navă care naviga pe fluviul Dunărea.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ambarcaţiunea cu motor şi cantitatea de cereale, bunuri evaluate la aproximativ 12.500 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *