luni, februarie 24, 2020
Acasă > Administratie > Transportul public din Năvodari în atenția Consiliului Județean Constanța

Transportul public din Năvodari în atenția Consiliului Județean Constanța

Săptămâna viitoare va avea loc o nouă ședință a Consiliului Județean Constanța.

Evenimentul este programat marți, 23.05.2017, de la ora 13:00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Pe ordinea de zi se află peste 20 de proiecte, printre care și două referitoare la transportul public din orașul Năvodari.

Este vorba despre:

-Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic județean pentru perioada 2014 – 2019, aprobat prin Hotărarea Consiliului Județean nr.400/2013, Operatorului de transport SC J.T.A. Transgroup SRL, pe cod traseu 077:Constanța – Mamaia – Năvodari.

-Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic județean pentru perioada 2014 – 2019, aprobat prin Hotărarea Consiliului Județean nr.400/2013, Operatorului de transport SC Grup Media Sud Călători SA, pe cod traseu 076: Constanța – Mamaia – Năvodari.

One thought on “Transportul public din Năvodari în atenția Consiliului Județean Constanța

  1. Acealeasi doua companii cu aceleasi conditii aproape inumane de trasnport persoane de atatia si atatia ani. Nu pot sa inteleg cum primesc avizele pentru a-si putea desfasura activitatea. GMS are aceleasi microbuze mici, in care inghesuie oamenii precum hainele intr-un dulap, am calatorit si aproape 50 de persoane vara intr-un microbuz de 18 locuri pe scaune, soferi nesimtiti cu atitudinea prolematica si jignitoare pe care o stiu toti navodarenii care fac naveta. La JTA, in afara de cele cateva autobuze noi situatia e aceeasi, inca folosesc masinile acelea galbene care mai au putin si se rup si mai au unele prafuite, cu suspensii rupte in care uneori mai intra si fumul de la motor. De aer conditionat nu se pune problema la niciuna din companii. Ceva deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *