Acasă > Administratie > Transportul public Năvodari- Constanța, în dezbaterea Consiliului Județean

Transportul public Năvodari- Constanța, în dezbaterea Consiliului Județean

Consiliul Județean Constanța se va reuni în sedință vineri, 28 iulie, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

CJC menționează că pe ordinea de zi se află 31 de proiecte, 3 dintre acestea referindu-se la transportul public către și dinspre orașul Năvodari.

Inițiativele vizează suplimentarea numărului de autovehicule și mărirea numărului de curse la orele de vârf, precum și înființarea unui nou traseu pe ruta Constanța-Mamaia-Năvodari-Lumina.

Primul proiect se referă la actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic județean pentru perioada 2014-2019, aprobat prin  Hotărârea Consiliului Județean Constanța, prin modificarea numărului de curse aferente traseului cod 076 Constanța – Mamaia – Năvodari.

Cel de-al 2-lea este legat de actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic județean pentru perioada 2014-2019, prin modificarea numărului de curse aferente traseului cod 077 Constanța – Mamaia – Năvodari.

Al treilea proiect urmărește actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic județean pentru perioada 2014-2019, aprobat prin  Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr. 400/2013, prin înființarea traseului cod 095 Constanța – Mamaia – Năvodari – Lumina.

One thought on “Transportul public Năvodari- Constanța, în dezbaterea Consiliului Județean

  1. Transortul cu GMS-ul este un dezatru. Soferi aroganti. Daca are chef opreste, daca nu vrea, nu opreste. Eu am abonament. La intoarcere, nu opresc, fiindca ai abonament. De multe ori, am fost nevoita sa ma intorc cu JTA. Se comporta de parca sunt masinile lor personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.