Acasă > Eveniment > Transporturi agabaritice pe ruta Constanța-Tariverde

Transporturi agabaritice pe ruta Constanța-Tariverde

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că, în perioada 14.01.2019 – 19.01.2019, se vor efectua trei transporturi cu depășiri pe raza județului Constanța, pe ruta Constanța Roro PTF – DN39A – Agigea – DN39 – A4 – DN22 – Tariverde.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 3,40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *