Acasă > Eveniment > Trei ani de închisoare pentru o femeie din Năvodari, acuzată de evaziune fiscală. A fost dusă la Penitenciarul Poarta Albă

Trei ani de închisoare pentru o femeie din Năvodari, acuzată de evaziune fiscală. A fost dusă la Penitenciarul Poarta Albă

Poliţiştii au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepesi în cazul unei femei din Năvodari, care  a fost condamnată pentru evaziune fiscală. Femeia a fost dusă la Penitenciarul Poarta Albă.

IPJ Constanța precizează că polițiștii de la Năvodari au depistat, la data de 1 februarie 2018, o femeie de 43 ani, din Năvodari, pe numele căreia Tribunalul Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat o femeie, de 37 de ani, din municipiul Medgidia, pe numele căreia Tribunalul Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.
De asemenea, poliţiştii  de la Medgidia au depistat un tânăr, de 26 ani, din localitatea Remus Opreanu, judeţul Constanţa, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Și  poliţiştii de la Peştera au depistat un tânăr, de 28 ani, din localitatea Remus Opreanu, judeţul Constanţa, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani, 3 luni şi 16 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Persoanele în cauză au fost escortate şi introduse în Penitenciarul Poarta Albă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *