Trei britanici au fost arestați în Grecia

  •  
  •  
  •  
  •  
Trei britanici au fost arestați în nord-estul Greciei, în apropiere de frontiera cu Turcia, după ce autoritățile au găsit asupra lor o cantitate mare de armament, informează publicația Le Figaro, citând o sursă din poliția greacă.
Unul dintre cei trei bărbați, de orgine irakiană, a fost arestat la punctul de frontieră Kipi, din regiunea Evros, după ce în posesia acestuia au fost găsite patru arme și 200.000 de gloanțe, a indicat, astăzi, o sursă din poliția greacă, fără a preciza dacă cei trei intenționau să treacă în Turcia.
Ceilalți doi au fost reținuți de poliția greacă în portul din Alexandroupolis, având în posesie 18 arme și 20.000 de gloanțe, ascunse într-o dubă. Poliția a predat cazul serviciilor antiteroriste.
Tot în regiunea Evros, pe 31 ianuarie, au fost arestați doi bărbați cu pașapoarte suedeze care transportau “armament de luptă”. Cei doi, un presupus militant islamist de origine bosniacă, Mirsad Bektasevic, și complicele său de origine yemenită au fost inculpați pentru “activități teroriste”, fiind plasați sub arest preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *