Trei persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Brăila, au documentat activitatea infracțională a 3 persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că acestea, în perioada mai 2023  – iunie 2024, la diferite intervale de timp, ar fi procurat, deținut, intermediat și vândut direct diferite cantități de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal și cocaină) către consumatori din județul Brăila, cu sume cuprinse între 150 și 500 de lei, pentru o doză.

În urma a 7 percheziții domiciliare, efectuate la data de 5 iunie a.c., în județul Brăila, au fost descoperite și ridicate aproximativ 145 de grame de cristal (3-CMC, drog de mare risc), mai multe recipiente conținând fragmente vegetale de canabis, râșnițe, grindere, cântare de precizie, obiecte purtând urme de substanță, mai multe telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Brăila au dispus reținerea celor 3 bărbați, pentru 24 de ore.

Ieri, 6 iunie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brăila a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Sursa: Politia Romana

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *