Tren de lux pe ruta Budapesta-Teheran

  •  
  •  
  •  
  •  

Amatorii bogați de călătorii cu trenuri vechi și destinații neașteptate ar putea să-și împlinească visul în curând, la bordul unei rame de mare lux pe ruta Budapesta-Teheran, introduse de către o filială a căilor ferate ungurești.

„Odată cu deschiderea recentă a Iranului către Occident, ne-am gândit că a venit momentul”, a declarat luni, pentru Agenția France Press, Marcella Beke, directoare de vânzări la Nostalgia, un tur-operator aflat în subordinea companiei publice.

Biletul va costa între 10.000 și 23.000 de euro pentru o călătorie, care va dura două săptămâni, dar compania promite pasagerilor un serviciu de cinci stele, cu băuturi alcoolizate gratuite, “mai puțin în Iran, unde se vor putea comanda băuturi proaspete și bere fără alcool”.

Itinerariul de două săptămâni va oferi multiple opriri în destinațiii turistice, pe teritoriile Ungariei, României, Bulgariei și Turciei. Înainte de sosirea la Teheran, călătorii vor putea să descopere orașe iraniene ca Shiraz și Persepolis.

Potrivit lui Beke, cele 70 de locuri aferente primei călătorii, programate în octombrie, au fost deja rezervate, în principal de către pasageri britanici și australieni. Cinci plecări sunt deja prevăzute în 2015.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *