luni, 10 august 2020
Acasă > Social > Trenurile estivale pornesc din 15 iunie

Trenurile estivale pornesc din 15 iunie

CFR Călători anunţă într-un comunicat că, în perioada 15 iunie – 9 septembrie 2013, va introduce garnituri noi pentru a adapta circulaţia trenurilor de pasageri la traficul estimat pentru sezonul estival 2013.

Potrivit transportatorului naţional feroviar de călători, 31 de trenuri vor asigura legături între principalele oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Braşov, Sibiu, Timişoara, Reşiţa, Satu Mare, Suceava, Iaşi, Galaţi şi litoralul românesc (Constanţa/Mangalia). Trenurile vor fi introduse în circulaţie treptat.

De asemenea, vor exista legături între Constanţa şi staţiunile de la malul mării: Eforie, Neptun, Costineşti, Mangalia, în intervalele orare cele mai solicitate. „Studenţescul de noapte“ pleacă de la Sibiu În acest sezon, ruta trenului estival care circula în sezonul anterior de la Bucureşti, pe timp de noapte, către mare, destinat în principal tinerilor şi celor care doresc să călătorească spre litoral la cele mai mici preţuri  – va fi prelungită pentru a include şi relaţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Piteşti – Bucureşti şi retur. Un alt avantaj pentru pasageri, la acest tren RE, este posibilitatea cumpărării online al biletelor, cu reducerea suplimentară de 5%. Aşadar, cu plecare din Sibiu, după amiaza, la ora18h36, trenul va circula pe parcursul nopţii cu tranzit prin Bucureşti (plecare ora 03) şi va sosi pe litoral în cursul dimineţii: Constanţa ora 6h52 şi Mangalia ora 8h52, cu opriri în toate staţiunile de la malul mării.

Sursa: CFR Călători

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *