miercuri, ianuarie 22, 2020
Acasă > Social > ,,Trenurile Zăpezii,, un program marca CFR

,,Trenurile Zăpezii,, un program marca CFR

CFR Călători a lansat la data de 1 ianuarie 2015 oferta de călătorie Trenurile Zăpezii 2015. Programul, valabil   în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2015, oferă reduceri tarifare atractive la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani – pentru staţiunile Parâng şi Straja.

Reducerile tarifare sunt următoarele:

– 25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare într-una dintre stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov. Reducerea este valabilă la trenurile din Anexa 1, de luni până joi, la clasa a 2-a.

– 25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare din Vatra Dornei și Petroșani. Reducerea este valabilă  la trenurile din Anexa 1 de luni până joi, la clasa a 2-a.

– 31% – 56% în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

Înainte de călătorie, CFR recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să apeleze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *