Tribunalul Bucureşti discută joi cererea de contopire a pedepselor lui George Becali

Tribunalul Bucureşti discută joi cererea formulată de omul de afaceri George Becali privind contopirea celor trei pedepse cu închisoarea. Instanţa a decis, la termenul din 19 iunie, depunerea la dosar a fişei de cazier judiciar a lui Becali, copii după mandatele de executare a pedepselor şi copii după minutele semnate de magistraţii completului de cinci judecători care au decis condamnarea omului de afaceri.

George Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi în dosarul “Valiza” şi la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane, suspendarea transformându-se în executare în urma condamnărilor din celelalte două dosare. Pe 7 iunie a fost depusă cererea de contopire a pedepselor primite în cele trei dosare în care Becali a fost condamnat.

Pe 4 iunie, George Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul “Valiza”. De asemenea, el a fost condamnat, pe 20 mai, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu.

George Becali a mai primit, în luna februarie, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind sechestrarea de persoane, însă instanţa supremă a anulat suspendarea, astfel încât condamnarea s-a transformat în trei ani de închisoare cu executare.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *