Tulcea și Vama Veche pe itinerariul SHORT FILM FACTORY

SHORT FILM FACTORY aduce filme cu intrare liberă în 30 de localități din țară, printre care Tulcea și Vama Veche. Acest eveniment lunar este dedicat cinefililor și celor care savurează ocazional cinema-ul.

150 de minute de film, povești spectaculoase venite din toate colțurile lumii, continuă o tradiție de peste 8 ani de proiecții speciale, oferind publicului șansa unică de a urmări filme scurte multi-premiate, cu intrare liberă. Printre surprizele din această lună se numără o producție autohtonă și un titlu proaspăt întors de la  Cannes. Din cele 25 de filme premiate în decembrie 2016 în cadrul festivalului, au fost selectate pentru proiecție 8 cele mai bune producții ce vor rula în ultima săptămână din luna iunie. Evenimentul se va desfașura marți, 27 Iunie, la ora 20:00 în Tulcea și joi, 29 Iunie, ora 22:00 în Vama Veche.

În ultimii ani SHORT FILM FACTORY a reușit să creeze o punte de legătură intre filmmakeri, cinefili si spectatorii  ocazionali. Lansat în anul 2009 sub forma unei caravane cinematografice în 28 de orașe din Romania, evenimentul a devenit un festival lunar la care se înscriu filme din toate colțurile lumii. Festivalul Short to the Point oferă lunar 13 categorii de premii celor mai bune scurt metraje înscrise, urmând ca acestea să fie proiectate in cadrul evenimentului național Short Film Factory by Short to the Point.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *