sâmbătă, 4 aprilie 2020
Acasă > Sanatate > Turismul dentar aparut recent in Romania face furori si in Buzau

Turismul dentar aparut recent in Romania face furori si in Buzau

Mihai Constantinescu detine in prezent cel mai modern centru stomatologic din Buzau. Spre sfarsitul falcultatii, el a facut un scurt periplu in Ungaria si a observat ca acolo turismul dentar a devenit o adevarata afacere. De aici si pana la punerea ideii in practica nu a mai fost decat un pas. In urma cu doi ani, Mihai Constantinescu si-a creat un site dedicat turismului stomatologic iar afacerea a inceput sa capete contur. Pe site-ul cabinetului sau, potentialii clienţi din Vest sunt invitaţi, in limba engleza, sa-si faca tratamentele dentare la preturi reduse.

Preturile practicate de Mihai Constantinescu sunt de doua sau chiar de trei ori mai mici fata de regiunea vest-europeana, tratamentele fiind la aceleasi standarde de calitate cu cele din clinicile din Statele Unite sau Europa de Vest. Printre turistii care i-au calcat deja pragul cabinetului se numara austrieci, englezi sau americani.

Turismul dentar reprezinta o adevarata afacere in care sunt implicate nu doar cabinete stomatologice ci si agentii locale de turism.

Sejurul dureaza, in medie, o saptamana, timp in care pacientul nu are timp sa se plictiseasca. Acesta poate vizita atat zonele turistice din judetul Buzau cat si din alte parti ale tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *