Acasă > Litoral TV

Litoral TV

În cazul în care sunt probleme tehnice cu emisia pe internet va rugăm să ne semnalați la adresa de e-mail: webmaster@tvlitoral.ro sau la tel. 0241 760 306

9 comentarii la “Litoral TV

  1. Buna ziua,

   Postul de televiziune Litoral TV poate fi urmarit in judetul Constanta in reteaua de cablu Canal S in pachetele analog si si digital, in reteaua RCS-RDS in pachetul analog si online pe http://www.tvlitoral.ro. In cazul in care nu receptionati postul nostru de televiziune va rugam sa solicitati operatorului dumneavoastra de cablu introducerea postului Litoral TV in pachetul de baza.

   Va multumim!

  1. Buna ziua,

   Postul "Litoral TV" se afla in grilele de program la toate cele 3 mari retele: RDS-RCS, UPC si Canal S. Precizam ca se vede doar in tot judetul Constanta. Daca nu il gasiti va rugam duceti-va la furnizorul dumneavoastra (RDS) si intrebati de ce nu va merge. Ati putea sa ne spuneti din ce localitate sunteti?

   Va multumim pentru mesajul dumneavostra!

 1. Buna dimineata! A-si avea o rugaminte din tot sufletul daca se poate. Am o prietena, care are o fetita caruia ii place foarte mult muzica si canta foarte frumos muzica usoara cat si populara, Am vazut ca aveti o emisiune de muzica populara unde primiti invitati cantareti de muzica populara, a-si dori sa stiu ce trebuie facut pentru ajunge la aceasta emisiune. Va rog din tot sufletul, acest copil trebuie promovat, are calitati deosebite dar nu are sprijin. Televiziunea locala Alpha media din Medgidia promoveaza numai copii cu sponsorizari substantiale si cu situatii financiare deosebite. Ceilalti numai au loc. Va rog sa ma indrumati ce pot si ce putem sa facem sa ajutam acest copil. Ea se numeste Paraschita Daniela si o puteti gasi la Casa de cultura I.N Roman Medgidia si pe internet are cateva videoclipuri unde ii puteti vedea calitatile, Va rog din tot sufletul daca se poate face ceva ajutati-o si arataile celor din Medgidia ca nu stiu sa-si aprecieze valorile care le detin.Ca post Tv va urez succes pe viitor , sa o tineti tot asa pentru ca deveniti tot mai buni, Cu respect, astept raspunsul dumneavoastra si sper sa fie pozitiv.

  1. Va rugam sa trimiteti un email pe adresa office@tvlitoral.ro cu datele de contact ale dumneavoastra sau ale parintilor fetitei iar noi i-l vom transmite domnului Gheorghe Luca, realizatorul emisiunii Firicel cu dor de cantec romanesc. Multumim frumos si va dorm o zi placuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.