luni, februarie 17, 2020
Acasă > Sport > Ultimele retușuri la CVM Tomis

Ultimele retușuri la CVM Tomis

CVM Tomis Constanța pregătește debutul în noua ediție de campionat. Acesta va avea loc sâmbătă 11 octombrie, în deplasare cu Explorări Baia Mare. Pentru a-și roda jucătorii, antrenorii  Martin Stoev și Radu Began  au programat două meciuri de verificare miercuri și joi, în compania bulgarilor de la Lukoil Burgas.

Ultimele două meciuri amicale, premergătoare meciului de debut din noua ediție de campionat, pentru voleibaliștii de la CVM Tomis Constanța s-au desfășurat miercuri și joi, în sala sporturilor din Constanța. Adversara dobrogenilor a fost echipa bulgară de prima ligă Lukoil Burgas. S-au jucat cinci seturi în prima zi și patru în cea de a doua și toate au revenit gazdelor. Antrenorii Martin Stoev și Radu Began au avut posibilitatea de a trimite în teren mai multe formule de echipă, ținând cont de noile cerințe ale federației de specialitate, care limitează la trei numărul de jucători străini care pot evolua în același timp într-un meci din Divizia A1.

În  prima etapă din noua ediție de campionat, CVM Tomis va juca în deplasare, cu Explorări Baia Mare, sâmbătă 11 octombrie, de la ora 17:00. Delegația dobrogeană a plecat spre Baia Mare, urmând ca vineri să ajungă in Maramureș.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *