Acasă > Sport > Ultimele trei calificate

Ultimele trei calificate

Tabloul sferturilor în Cupa României la fotbal s-a completat cu ultimele trei formații care au obținut calificarea. A fost ziua oaspeților. Pandurii Tg. Jiu, Petrolul Ploiești și CFR Cluj le-au scos din competiție pe Oțelul Galați, Rapid Suceava și Rapid București.

Scoruri stânse și goluri multe, în cele trei victorii obținute de echipele oaspete în meciurile de joi din optimile Cupei României.

La Galați, Oțelul a cedat spre final în partida cu Pandurii Tg. Jiu, scor 2-3. Cu același scor s-a încheiat și partida  de la Botoșani, dintre Rapid Suceava și Petrolul Ploiești. Un adversar comun a fost ceața densă care a afectat desfășurarea ostilităților.

În Giulești, Rapid a condus cu 1-0 până în ultimele 15 minute de joc, dar feroviarii ardeleni au reușit spre final să-și apropie victoria cu 2-1 și să se califice.

Pentru sferturi s-au calificat Steaua, Petrolul Ploiești, Pandurii Tg. Jiu, ASA Tg. Mureș, U Cluj, CSU Craiova, CS Mioveni și CFR Cluj.

Tragerea la sorți a meciurilor din sferturi se va efectua pe 5 noiembrie la Casa Fotbalului. Meciurile se vor disputa într-o singură manșă, la începutul luniii decembrie.

Semifinalele se vor juca tur-retur, pe 4 martie 2015 și 1 aprilie 2015. Finala se va disputa pe Aerena Națională, pe 31 mai.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *