joi, 24 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Un bărbat a murit pe holurile Judecătoriei Constanța

Un bărbat a murit pe holurile Judecătoriei Constanța

Un bărbat în vârstă de 90 de ani și-a pierdut viața, astăzi la prânz, pe holul Judecătoriei Constanța. În ciuda eforturilor depuse de medicii de la SMURD, veniți rapid la fața locului, bărbatul nu a mai putut fi salvat. O pereche de ochelari și un dosar. …Martori tăcuți ai dramei petrecute pe holul Judecătoriei Constanța…. Bărbatul, în vârstă de 90 de ani, era expert contabil și colabora, ocazional, cu judecătoria.

“Este expert contabil la tribunal […] venea și susținea procese, i s-a făcut rău și atât. Nu avea nicio problemă de sănătate. Avea 90 de ani și era perfect sănătos. Nu are pe nimeni aici, toate rudele sunt în București. Am anunțat pe toată lumea.”, a declarat o vecină a victimei.

Medicii de la SMURD au încercat, timp de mai multe minute, resuscitarea bărbatului, însă fără niciun rezultat.

“Echipajul SMURD a fost solicitat în cazul unui pacient de 90 de ani găsit în stop cardio-respirator. Nu a răspuns la manevrele de resuscitare efectuate.”, a declarat dr. Carla Ghengeaua, medic SMURD.

La fața locului a sosit și un echipaj de Poliție, de la secția 3, oamenii legii demarând cercetările, conform procedurilor legale.

R Paul Alexe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *