Acasă > Eveniment > Un bărbat din Constanța a suferit un preinfarct

Un bărbat din Constanța a suferit un preinfarct

Un bărbat în jur de 45 de ani de ani din Constanța a ajuns, în urmă cu puțin timp la spital, după ce s-a prăbușit pe trotuar. Incidentul a avut loc pe bulevardul 1 Mai.

Un trecător a anunțat reprezentanții Clubului Pensionrilor din zonă, iar aceștia din urmă au sunat la 112 să ceară ajutor. Din câte se pare, victimei i s-a făcut rău și a căzut de pe picioare. Un pensionar ce-și savura cafea la club i-a făcut respirație gură la gură însă, în zadar. Victima era rece ca gheața și începuse să se învinețească.

La scurt timp de la apelul de urgență și-a făcut apariția și un echipaj de la SMURD. Cinci medici au încercat să-l readucă pe bărbat la viață. După câteva minute de resuscitare, victimei i-a revenit pulsul și a fost transportată de urgență la spital pentru investigații medicale amănunțite.

La fața locului a venit și câțiva polițiști. Acestora le-a revenit sarcina să-l identifice pe bărbat pentru a-i anunța familia. Victima nu avea nici-un act de identitate asupra sa, doar niște bani și o pungă de covrigi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *