luni, februarie 24, 2020
Acasă > Social > Un cioban din satul constănțean Dorobanțu a fost bătut cu bestialitate, sechestrat și tîlhărit de ultimii bani din buzunar.

Un cioban din satul constănțean Dorobanțu a fost bătut cu bestialitate, sechestrat și tîlhărit de ultimii bani din buzunar.

Asta a pățit un cioban pentru că a vrut să-și cîștige pîinea prin muncă cinstită. Nenorocirea s-a petrecut în localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu, acolo unde victima a fost adusă cu forța de cei trei agresori, doi bărbați și o femeie.

Potrivit poliţiştilor, agresorii bărbatului sunt chiar cei care i-au oferit de lucru la o fermă de animale. Aceştia s-au dus pe nepusă masă la locuința ciobanului, situată în satul Dorobanțu și odată ajunși acolo au început să-I ceară socoteală. Se pare că motivul de scandal l-a constituit dispariția mai multor oi de la ferma unde ciobanul era angajat. Pentru că omul nu le-a oferit explicațiile pe care ar fi vrut să audă, aceștia și-au făcut singuri dreptate. L-au luat cu forța de la ușa casei și l-au vîrît în mașina cu care veniseră, apoi au demarat în trombă.

 Pe drum agresorii i-au împărțit pumni și palme ciobanului, iar după ce l-au amețit bine, unul dintre ei i-a smuls telefonul mobil din buzunar împreună cu toţi banii pe care i-a găsit. După ce l-au bătut și l-au tîlhărit, l-au abandondat pe mijlocul drumului, fără ca nimeni să-l poată ajuta.

 Norocul omului a fost că un trecător l-a observat și a sunat imediat la 112.  Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde i-au fost acordate îngrijirile de care avea nevoie. Cît despre agresori, aceștia au ajuns pe mina poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *