marți, 11 august 2020
Acasă > Eveniment > Un kg de cocaină, confiscat de polițiștii români

Un kg de cocaină, confiscat de polițiștii români

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Buzău au prins în flagrant delict mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Peste 1 kilogram de cocaină a fost indisponibilizat de poliţişti.

La data de 24 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B. T. Buzău, au prins în flagrant delict, în județul Buzău, un bărbat, de 25 de ani, care ar fi avut asupra sa droguri de mare risc.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, sub coordonarea procurorului de caz, au prins în flagrant delict un bărbat din Arad, în timp ce acesta ar fi încercat să vândă 300 de grame de cocaină, în municipiul Timișoara. Bărbatul era însoţit de o altă persoană, în vârstă de 39 de ani.

Din cercetări a reieşit că, buzoianul, de 25 de ani, s-ar fi aflat în relații infracționale cu tânărul de 30 de ani din Arad. Buzoianul ar fi fost coordonat de bărbatul din Arad care i-ar fi stabilit întâlniri cu diferite persoane din mai multe județe ale țării, în scopul vânzării drogurilor.

Concomitent cu activitatea de prindere în flagrant delict, poliţiştii au efectuat cinci percheziții domiciliare în județul Arad, la persoane bănuite de trafic de droguri.

În urma percheziţiilor, polițiștii au ridicat 1,05 kilograme de cocaină.

Polițiștii au pus în aplicare patru mandate de aducere, iar persoanele au fost o conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, urmând a fi cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

În urma audierilor, buzoianul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca persoanele bănuite să fie prezentate instanței în cursul acestei zile pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Sursa: Politia Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *