Un marinar român a murit pe o navă aflată în China, anunţă Sindicatul Liber al Navigatorilor

Un marinar român şi-a pierdut viaţa pe o navă aflată într-un port din China. El a fost lovit în cap de două parâme, fiind decapitat, anunță Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN).

“Pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieții unui ofițer român.

NBP se afla la manevra pupa între doua parâme încurcate care s-au întins în forță lovindu-i casca și capul acestuia. Lovitura a fost așa de puternică încât capul fost desprins de corp, decesul survenind pe loc.

Autoritatile din China și compania fac investigații în privința acestui tragic accident. Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întamplat și cine se face vinovat (dacă sunt vinovați).

Ministerul Afacerilor Externe și Autoritatea Navală Română sunt informați cu privire la acest accident”, a precizat  SLN.

”Tuturor navigatorilor – mare atenţie – munciţi în siguranţă ! Orice aspect care vă poate pune viaţa în pericol trebuie să o raportaţi sindicatului şi autorităţilor”, mai transmite Sindicatul Liber al Navigatorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *