marți, februarie 18, 2020
Acasă > Eveniment > UPDATE: Un nou dosar “fabricat” pentru primarul orașului Năvodari

UPDATE: Un nou dosar “fabricat” pentru primarul orașului Năvodari

Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei a fost reținut azi pentru 24 de ore de procurorii DNA Constanța.

Nicolae Matei s-a prezentat în jurul prânzului la DNA ca să predea obiecțiile Primăriei Năvodari la raportul de expertiză care i-a fost adus la cunoștință la începutul acestei săptămâni cu privire la dosarul 178/P/2013. Expertiza se referă, printre altele, la prețurile la care au fost evaluate terenurile care fac obiectul dosarului de cercetare penală.

Edilul a fost reținut în momentul în care a intrat în clădirea DNA Constanța.

Dosarul se referă la o plângere penală din 2013 legată de concesiuni, retrocedări, finanțarea echipei Săgeata Năvodari și schimburi de terenuri efectuate în intervalul 2011-2012.

“Nu îmi însușesc acuzațiile care mi se aduc. Sunt doar presupuneri de care nu mă fac vinovat. Sunt acuzații neprobate!”, ne-a declarat primarul Nicolae Matei.

Update ora 15:15.

“A fi primar în România de astăzi echivalează cu pierderea libertății! Rușine Parlamentului că nu adoptă legi care să înlăture abuzurile procurorilor! Toți primarii din România au câte 2-3 dosare, dar în niciun oraș nu se deschide o fabrică să mai producem ceva! Funcționarii publici refuză să mai semneze și acte banale de frica DNA! Pierdem proiecte europene! Tema corupției e falsă și avem nevoie de conducători care să relanseze economia! Motivul sărăciei și neajunsurilor e că numai producem nimic! România e stat polițienesc! Nu mă fac vinovat de faptele de care sunt acuzat! Nu pot să scriu neadevăruri și să bag la pușcărie oameni nevinovați!”, a scris edilul pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *