sâmbătă, 15 august 2020
Acasă > Eveniment > Un nou dosar penal pe numele lui Adriean Videanu

Un nou dosar penal pe numele lui Adriean Videanu

adriean-videanuAdriean Videanu are un nou dosar penal, fiind acuzat, în calitate de fost primar al Capitalei, de abuz în serviciu.

Ancheta vizează modul în care a fost repartizat un teren din nordul Capitalei pe care ulterior a fost ridicat Liceul francez. Tribunalul București a decis ca procurorii de la Parchetul General să reia ancheta pornită de la o plângere făcută de o societate comercială pe numele lui Adriean Videanu. Plângerea a fost făcută în 2009, pentru acuzații de abuz în serviciu.

Tribunalul București a dispus ca procurorii să completeze urmărirea penală pentru care în luna aprilie a acestui an au dat o soluție de clasare.

Firma a depus o plângere penală atât pe numele lui Adriean Videanu în calitate de primar al Capitalei, cât și pe numele a doi funcționari din cadrul Primăriei, după ce în cursul anului 2000, Adriean Videanu ar fi refuzat să pună în aplicare o decizie judecătorească ce dădea drept de folosință firmei respective asupra terenului unde, ulterior, a fost construit Liceul francez.

Andriean Videanu este anchetat și în dosarul „Gaze ieftine”, în care este implicat și omul de afaceri Ioan Niculae.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *