Thursday, 24 January 2019
Acasă > Sport > Un nou început pentru Săgeata Năvodari

Un nou început pentru Săgeata Năvodari

După un prim sezon petrecut pe prima scenă a fotbalului românesc, Săgeata Năvodari a demarat un nou proiect în liga secundă. Managerul și antrenorul năvodărenilor au arătat că perioada mai delicată din această vară a fost depășită. După ce mai mulți jucători s-au alăturat echipei, noul obiectiv al echipei a fost fixat.

“Sunt multe echipe care după ce au retrogradat se desființează. E o mare realizare că domnul primar, domnul viceprimar și consilierii locali ne-au dat această șansă să demonstrăm că a fost întâmplătoare retrogradarea echipei din Năvodari. Vom avea un obiectiv clar din prima zi, am și discutat, obiectivul va fi promovarea.” a declarat Aurelian Babuțan, managerul general al echipei Săgeata Năvodari.

Schimbări importante sunt în ceea ce privește lotul de jucători. O mare parte dintre cei care au evoluat sezonul trecut în Liga I nu mai activează în cadrul echipei. Alături de nucleul echipei, Vezan, Muzac, Chițu, Vieru și Gordin, jucătorii care au ales să continue la Năvodari, au venit și alţi sportivi de la echipe precum Barcelona II, CSU Craiova sau Gloria Bistrița.

“Trebuie să facem o echipă nouă. Sunt foarte mulți jucători care au semnat cu noi, dar sunt și foarte mulți jucători în probe, sunt niște copii pe care vrem să-i vedem. Bineînțeles că lotul va suferi anumite modificări, ne dorim jucători buni, de calitate, care să ne ajute să revenim pe prima scenă a fotbalului românesc. Ușile noastre sunt deschise încă. ” a afirmat Cătălin Anghel, antrenorul echipei  Săgeata Năvodari.

Promisiunile autorităților locale vor fi îndeplinite. Modernizarea stadionului “Flacăra” va continua chiar dacă Săgeata va evolua în acest sezon în Liga a II-a.

“În cazul în care vom promova, vom juca în Liga I pe terenul din Năvodari. Domnul primar a promis că va face acest stadion de Liga I și veți vedea că în scurt timp va începe construcția nocturnei, se vor mări tribunele, se vor mări vestiarele, etc.” a spus Aurelian Babuțan, managerul general al echipei Săgeata Năvodari.

Lotul de jucători este departe de a fi definitivat. În următoarea perioadă vor urma câteva jocuri test. Prima partidă va fi duminică, pe stadionul “Flacăra”, în compania unei echipe de Liga a IV-a. Apoi vor mai urma alte două partide în compania formațiilor Delta Tulcea și Farul Constanța.

Redactor. Sorin Hulubei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.