Acasă > Social > Un nou termen al procesului în care criminalul Gheorghe Vlădan este judecat pentru omor calificat şi deosebit de grav, a fost judecat astăzi de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Un nou termen al procesului în care criminalul Gheorghe Vlădan este judecat pentru omor calificat şi deosebit de grav, a fost judecat astăzi de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

La şase luni de la incident, victimele care au supravieţuit masacrului de la coaforul din zona Perla sunt încă în stare de şoc. Sentimentele de groază care au pus stăpânire pe sufletele celor prezenţi în coaforul din Dorobanţi în momentul în care Gheorghe Vlădan şi-a descărcat pistolul în mai puţin de 40 de secunde, nu vor putea fi şterse niciodată. De cealaltă parte, Vlădan, care şi-a ucis soţia, pozează în victimă în faţa magistraţilor şi invocă o nebunie de moment. Însă victimele nu-l cred nicio clipă.

Gheorghe Vlădan este acuzat de omor calificat şi deosebit de grav. La începutul lunii martie el a intrat într-un coafor din zona Dorobanţi unde lucra soţia lui şi a deschis focul. Felicia Vlădan şi casiera coaforului au murit. Alte şase persoane au fost rănite în urma atacului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *