luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > Un polițist a fost agresat în timp ce aplana un conflict

Un polițist a fost agresat în timp ce aplana un conflict

Un polițist a fost agresat seara trecută în timp ce încerca să aplaneze un conflict dintre doi soţi. Agentul a ajuns la spital cu un picior rupt.

Un bărbat din Constanţa şi-a luat soţia la bătaie în plină stradă, iar martorii au sunat la 112. Un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului dar soţul reclacitrant nu s-a liniștit și a lovit un agent. Poliţistul a fost transportat la spital cu o autospecială SMURD.

“Echipajul de poliție deplast la fața locului a reușit aplanarea conflictului intrafamilial. […] În intervenție un polițist din cadrul Secției 3 a fost agresat, se pare că și-a luxat piciorul.”, a declarat Carmen Şerbănescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Polițistul va fi supus unei intervenții chirurgicale în următoarele zile.

“A fost adus un politest în cursul dimineții cu un traumatism, iar în urma acestui traumatism s-a constatat o fractură de platou tibial la piciorul drept ce va necesita o intervenție chirurgicală în următoarele zile […] se fac investigații, starea clinică este bună”, a declarat Cătălin Grasa, director medical SCJU.

Agresorul a fost reținut de oamenii legii. El este cercetat de ultraj contra bunelor moravuri, lovire și tulburarea liniștii publice.

R- Camer Niță

O- Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *