Acasă > Social > Un sfert din plaje, din nou la licitatie

Un sfert din plaje, din nou la licitatie

Preturile de pornire se situeaza intre 1,1 si 10,98 lei pe metru patrat, pe an

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea – Litoral (A.B.A.D.L.) a scos la licitatie suprafete de plaje care totalizeaza 400.000 de metri patrati. Pretul porneste de la 1,1 si depaseste 10 lei pe metru patrat pe suprafata inchiriata.

A.B.A.D.L. a demarat cea de-a doua etapa a licitatiei pentru inchirierea sectoarelor de plaja. Ieri si astazi are loc deschiderea ofertelor depuse pentru inchirierea sectoarelor de plaja de pe litoralul Marii Negre. Cele 74 de sectoare scoase la licitatie insumeaza o suprafata de peste 400.000 de metri patrati de plaja, ceea ce reprezinta un pic peste un sfert din plajele turistice de pe litoralul romanesc. In total, au fost depuse 34 de oferte pentru 15 sectoare.

Potrivit purtatorului de cuvant al A.B.A.D.L., Catalin Anton, preturile de pornire a licitatiei se situeaza intre 1,1 si 10,98 lei pe metru patrat, pe an, ele fiind diferentiate in functie de zona sau de categoria plajei. Pentru un sezon se pot inchiria plaje din Mamaia, Eforie Sud si Jupiter, iar pentru doua sezoane cele din localitatile cuprinse intre Navodari si Vama Veche, cu exceptia celor din Costinesti, Neptun, Saturn si Jupiter. Afisarea rezultatelor se va face in cursul acestei saptamani. Eventualele contestatii pot fi depuse in termen de 48 de ore de la afisarea rezultatelor. Comisia de solutionare a contestatiilor va avea la dispozitie un termen de maximum cinci zile pentru a se pronunta cu privire la aceste contestatii.

Sursa: www. observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *