Acasă > Comunicate > Un smarald de 8, 3 kg la Mineral Expo Mamaia 2013!

Un smarald de 8, 3 kg la Mineral Expo Mamaia 2013!

Intre 15 si 18 august 2013, Mineral Expo revine in satiunea Mamaia cu cele mai in voga bijuterii din cristale si pietre semipretioase. Pe langa acestea un smarald de 8,3 kilograme ( cel mai mare adus pana acum in Romania), va fi expus in holul central din Pavilonul Expozitional Mamaia. Despre frumoasa piesa de colectie, adusa din Brazilia, specialistii spun ca are aceeasi calitate ca ultimele esantioane extrase din minele de smarald ale Cleopatrei in secolul XIII.

Mineral Expo va fi deschisa in intervalul orar 11.00 -21.00, cand vizitatorii vor putea admira cristale ca beril, rubin, safir, diamant Herkimer, dioptaz, geode de ametist, citrin sau obiecte de décor din jad. Informatii despre propietatile fizice, metafizice sau indicatiile terapeutice ale fiecarei piese, vor fi furnizate in regim gratuitate la fiecare stand.

Sunt asteptati sa participe energeticieni, practicanti ai cristaloterapiei, maestri Reiki si geologi cu specializare in mineralogie.

“Daca despre smaralde purtate ca bijuterii se spune ca au pastrat tineretea si frumusetea reginelor, daca verdele smarald este culoarea in voga a anului, atunci organizatorilor Mineral Expo nu le ramane decat sa faciliteze relatia doamnelor si nu numai cu aceasta superba piatra pretioasa”( F.C.Organizator Mineral Expo Mamaia 2013)

Mineral Expo Mamaia 2013, 15-18 august 2013, Orele 11.00-21.00, Pavilionul Expozitional Mamaia

Intrare libera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *