Un tânăr de 24 de ani din județul Tulcea și-a pierdut viața în urma unui accident

Teribilismul pe șosea și alcoolul nu fac niciodată echipă bună. În noaptea dintre ani, un tânăr de 24 de ani din județul Tulcea s-a stins din viaţă. Șoferul a pierdut controlul mașinii și a avariat alte șapte autoturisme parcate. Din cauza impactului puternic și a vitezei excesiv de mare, portiera din dreapta a fost smulsă, iar prietenul său a fost aruncat și s-a izbit de asfalt. Mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță au ajuns la fața locului, însă pentru tânăr a fost prea târziu.

Teribilul accident s-a petrecut la scurt timp după trecerea în Noul An, în apropierea unui hotel din Tulcea. Martorii se aflau la petrecerea dintre ani, când dintr-o dată au auzit mai multe bubuituri. În primă fază au crezut că este vorba de petarde, când unul dintre petrecăreți care se afla afară a intrat în local pentru a le da vestea nefericită. Șapte dintre autoturisme erau serios avariate.  În urma accidentului o persoană a decedat.

“Eu eram în staționare, a intrat în toate astea, după care în mine. Avea viteză mare? Da. Câteva mașini a lovit? 3, 4 a ricoșat înr-una de sus, a doua și după aia în asta. Și persoana decedată unde era? Nu știu”, a spus unul dintre martori.

“Vorbeam la telefon și dintr-o dată l-am văzut pe om, am auzit frână și bufnitura. Ea un taxi parcat pe partea opusă. L-a lovit și pe taxi? Da, a lovit 2, 3 mașini. Și șoferul era conștient? Șoferul s-a dat primul din mașină jos și era conștient”, a spus alt martor al accidentului.

Tânărul de 24 de ani care și-a pierdut viața se afla pe locul din dreapta. În urma impactului, ușa fost smulsă, iar băiatul a fost aruncat pe asflat sub o mașină parcată. Alți trei pasageri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

“O persoană este decedată, o persoană cu traumatism cranian și acolo o persoană cu traumatism toracic”, a spus  dr. Ovidiu Balcani, medic UPU Tulcea.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că toți pasagerii au consumat alcool. Șoferul va fi tras la răspundere conform legii. Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

R Denisa Stoenescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *