miercuri, ianuarie 22, 2020
Acasă > Eveniment > Un tehnician al ENEL Distribuție Dobrogea a murit în timpul programului

Un tehnician al ENEL Distribuție Dobrogea a murit în timpul programului

Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa a fost sesizat pe 13.06.2016 in jurul orei 12:27 că la S.C. ENEL DISTRIBUTIE DOBROGEA S.A. a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui lucrator.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, Andrei Valentin Sorin în vârstă de 57 de ani era angajat ca tehnician la S.C. ENEL DISTRIBUTIE DOBROGEA S.A. şi in timp ce se afla in Biroul Comanda si Monitorizare Retea Energetica i s-a facut rau si a cazut pe pardoseala. A fost anuntat Serviciul de Urgenta 112, cadrele medicale sosite la fata locului au constatat decesul.

Evenimentul este cercetata de catre ITM Constanta, fiind desemnat un inspector de munca pentru efectuarea cercetarilor. In baza constatarilor efectuate de acesta, declaratiilor martorilor si a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite imprejurarile si cauzele care au condus la producerea evenimentului precum si reglementarile legale incalcate si pe cale de consecinta raspunderile si masurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *