luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > Unde au votat politicienii constănțeni

Unde au votat politicienii constănțeni

Votul pentru alegerea primarilor, consilierilor județeni și locali a început la ora 7.00 și se va încheia la ora 21.00.

Rând pe rând, constănţenii şi politicienii din Constanţa se prezintă la secţiile de votare pentru a-şi exercita dreptul la vot.

Claudiu Palaz a ajuns, la ora 9.00, la secția de votare 137, situată în incinta Liceului Teoretic „George Călinescu”, pentru a-şi exercita dreptul la vot.

„Am votat pentru schimbare împotriva rutinei. (…) Referitor la mod de votare este pentru prima dată când se procedează la scanarea documentelor de vot. Din punctul meu de vedere, legiuitorul ar fi trebuit să mai aibă un document de verificare”, a spus Palaz.

Şi Vergil Chiţac a votat la secţia de votare din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr 45 din municipiul Constanţa.

„Am votat pentru o Constanţa puternică, pentru o administraţie reformată, mai aproape de cetăţeni, pentru tineri, pentru vârstnici, pentru maturi”, a declarat Chiţac.

De asemenea, şi Decebal Făgădău s-a prezentat la secţia de votare nr 132, însoţit de soţie.

„Am votat pentru respect, echilibru, o Constanţa frumoasă, o echipă puternică. Următorii patru ani sunt foarte importanţi pentru Constanţai”, a declarat Decebal Făgădău.

Christian Gigi Chiru a ajuns la secţia de votare 133 de pe strada Badea Cîrțan. Este alături de soţia sa şi de doi dintre copii săi. Chiru s-a aşezat la coadă, aşteptând să îi vină rândul pentru a vota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *