marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Monden > Underground în Mamaia

Underground în Mamaia

Conceptul de distracție prin relaxare, o nouă tendință în materie de clubbing. Muzică underground, ambient liniștitor și jocuri discrete de lumini reprezintă o alternativă perfectă pentru muzica de club și expunerea în lumina reflectoarelor. Cei care vor să încerce o altfel de experiență sunt invitați să se semneze pe lista de oaspeți a unui club de profil din Mamaia. DJ autohtoni, dar și internaționali întrețin atmosfera week-end-ul acesta. Zona mai puțin comercială a stațiunii Mamaia este preferată de tot mai mulți turiști, ocazie perfectă pentru ca managerii de cluburi să exploateze acest segment, iar artiștii de underground să-și promoveze creațiile.

„Eu nu sunt împotriva progresului. Cum se dezvoltă, se dezvoltă bine. Eu zic că așa se dezvoltă omenirea de trei mii de ani. Că nu-mi convin anumite chestii, trecem peste. În niciun caz nu cred că progresul omenirii se duce într-o direcție greșită, dacă nu pornește un război nuclear”, au spus cei de la OK Corral.

OK Corral este un proiect reprezentativ pentru zona underground, iar băieții au mixat pe cele mai mari scene din lume alături de artiști de renume mondial precum Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk sau Fatboy Slim. Vania și Thornado spun că și în România lucrurile au început să se miște în direcția bună.

„Dacă te uiți procentual, cred că procentul nostru este cumva mai mare spre zona clubbing, decât în multe alte țări”, au mai spus băieții de la OK Corral.

Underground-ul necesită o anumită subtilitate, atât din partea publicului de profil, dar mai ales din partea artistului care trebuie să ia în permanenţă pulsul mulțimii. Cum privește publicul acest lucru?

„Am eu o zicală. Când bass-ul intră și pianul intră, clubul sare în aer! Trebuie să fie totul cu mult soul, totul!”, a declarat DJ Charlie Boy.

OK Corral, Victor Stancov și Charlie Boy au pregătit terenul pentru una dintre legendele progressive-house-ului, DJ-ul argentinian Hernan Cattaneo, care va mixa pentru prima dată în Mamaia, în acest weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *