Acasă > Eveniment > Urmărire ca în filme pe străzile Constanţei

Urmărire ca în filme pe străzile Constanţei

O urmărire ca în filme a unui autoturism misterios s-a încheiat cu un accident rutier grav și dispariția fără urmă a persoanelor căutate. Totul s-a petrecut pe străzile Constanței, în cartierul Coiciu, puțin după miezul nopții. Mașina cu numere de Bulgaria, abandonată de fugari, este punctul de plecare în ancheta autorităţilor. Potrivit acestora, șoferul s-a angajat într-o cursă infernală pe străzile Constanței pentru a scăpa de mașinile de poliție. La intersecția străzilor Izvor cu Frunzelor, a trecut ca un fulger și a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar.

“La intersecţia străzilor Izvor cu Frunzelor, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări este vorba despre neacordare de prioritate. Conducătorul auto nevinovat a fost transportat la spital, iar celălat a părăsit locul accidentului. Efectuăm cercetări pentru a stabili cu exactitate cine sunt persoanele din celălat autoturism”, a declarat ag.pp. Costel Mîrleneanu SPR Constanţa.

În urma impactului, șoferul nevinovat a fost rănit ușor și transportat la Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, în timp, ce la fața locului, polițiștii au încercat să ia declarații de la martori.

„Eram în casă şi am auzit doar OPRIŢI, OPRIŢI, şi atât”, a spus unul dintre martori.

Oamenii legii au percheziționat și mașina pe care fugarii au abandonat-o însă nu au găsit nimic concludent. Cei care au părăsit locului accidentului sunt căutați de poliţie, pentru a descoperi motivul care i-a determinat să „dispară”. Surse din interiorul anchetei spun că autoturismul cu numere de Bulgaria ar fi fost furat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *