duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Urmărită internațional pentru evaziune fiscală în Germania, depistată de polițiștii din Constanța

Urmărită internațional pentru evaziune fiscală în Germania, depistată de polițiștii din Constanța

 Polițiștii din Constanța, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române, au depistat o femeie, urmărită internațional pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, faptă comisă în Germania.

La data de 9 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat o femeie, de 43 de ani, din județul Constanța, pe numele căreia autoritățile din Duisburg — Germania au emis un mandat european de arestare.

Persoana în cauză a fost condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate, de 2 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, faptă comisă pe teritoriul Germania.

Pentru depistarea celei în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE al Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Poliției Române.

Femeia a fost prezentată magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care au dispus măsura reținerii, urmând a se îndeplini procedurile de predare către autoritățile din Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *