Acasă > Eveniment > VAMA VECHE: Accident în lanț provocat de un șofer beat

VAMA VECHE: Accident în lanț provocat de un șofer beat

Un martor susţine că în această dimineaţă pe strada Nichita Stanescu din localitatea Vama Veche, jud. Constanta, in dreptul nr. 12 a avut loc un accident auto:
Un sofer ar fi trecut in viteza foarte mare pe o strada ingusta, neasfaltata, pe langa mai multi turisti care au trebuit sa se fereasca de el in ultimul moment, apoi a pierdut controlul volanului, a intrat intr-o parcare frecventata de COPII, a lovit peretele unei case si 2 masini. In urma accidentului, pasagera din fata-dreapta a fost ranita, prezentand sangereri abundente cel putin la nivelul capului / fetei, fiind transportata cu salvarea la spital. Soferul, in urma testului efectuat de catre agentul de politie care s-a prezentat la fata locului, avea o alcoolemie de 0,83. Cu toate ca alcoolemia nu este foarte mare, soferul nu reusa sa se coordoneze bine si nici sa vorbeasca foarte coerent. In plus, a fost recalcitrant cu martorii, injurand si amenintand.
Acelasi martor sustine ca politistul ce a intervenit la fata locului NU a facut nicio poza la locul accidentului si nu a luat datele martorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *