Vara aceasta se va se circula fără niciun fel de restricție pe Podul de la Agigea!

  •  
  •  
  •  
  •  

Vestea bună vine de la reprezentantul constructorului lucrărilor de reabilitare a podului, în urma vizitei premierului Victor Ponta. Pe timpul sezonului estival, începând cu 15 iunie și până pe 15 septembrie, turiștii și constănțenii vor putea circula în voie pe pod, urmând ca lucrările să fie reluate la toamnă.

Premierul Victor Ponta și-a început vizita de lucru la Agigea, unde s-a interesat de ritmul lucrărilor de reabilitare și de perioadele în care circulația pe pod va mai fi restricționată. Potrivit reprezentantului construcțiilor, până în prezent au fost înlocuite șase din cele zece hobane ale podului, iar în perioada următoare vor fi înlocuite încă două.

Premierul a declarat că și-a asumat un mare risc în momentul în care a luat decizia ca podul să nu fie închis definitiv.

“Acum șase, șapte luni, când am venit aici era vorba să-l oprim de tot și mi-am asumat un mare risc. Și am stat cu sufletul îndoit ca Doamne ferește să nu se întâmple ceva rău”, a declarat premierul Victor Ponta.

Reprezentantul constructorului a declarat că lucrările vor fi reluate din toamnă, iar restricțiile vor fi aceleași ca și până acum, adică patru ore pe zi, de trei ori pe săptămână, pentru a fi terminată înlocuirea ultimelor două hobane. În toamnă, este posibil ca traficul să fie preluat de celălalt pod, din zona Agigea peste Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Redactor: Andreea Barbu.

Sursa foto: cugetliber.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *