Victoria Beckham va juca în serialul de televiziune “Girls”

Victoria Beckham îşi va testa în curând abilităţile actoriceşti, întrucât vedeta britanică a primit un rol în serialul de televiziune “Girls” produs de postul HBO.

Astfel, fosta membră a grupului pop Spice Girls va debuta pe micul ecran în acest serial american în care va interpreta un rol cameo (un rol mic, în calitate de invitat special, n.r.), informează contactmusic.com.

Proiectul a luat formă după ce vedeta britanică a declarat într-un interviu recent că i-ar plăcea foarte mult să joace în serialul “Girls”.

Lena Dunham, creatoarea serialului, spune că a fost uluită de dezvăluirea făcută de Victoria Beckham şi că a început deja să creeze un rol cameo pentru aceasta.

“M-a şocat. Mi-am zis însă: «Ei bine, va trebui să facem asta». Mi-ar plăcea să o vedem în serialul nostru pe Victoria, îmbrăcată la patru ace, poate în rolul unui consilier pentru adulţi. O ador, este foarte şic şi drăguţă”, a spus Lena Dunham pentru tabloidul britanic The Sun.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, “reconvertită” în creatoare de modă, prin propria marcă, a fost premiată la ediţia din 2011 a galei British Fashion Awards la categoria “designerul anului”. Victoria s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999. Cei doi au patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Serialul “Girls” este o comedie cu accente uneori dramatice ce prezintă aventurile şi experienţele de viaţă a patru tinere newyorkeze. Creat de Lena Dunham, care este şi scenaristă, regizoare şi actriţă în show, serialul “Girls” a fost premiat cu două Globuri de Aur în 2013 şi cu un Primetime Emmy în 2012. Cel de-al treilea sezon al serialului “Girls” va debuta pe 12 ianuarie pe postul HBO.

sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *